mina idoler

Dags för första listan här på ett tag, mina IDOLER ska rankas.

5) Daniel Westling

Ojojoj, kronprinsessans pojkvän tänker ni, platsar han verkligen här? Utan tvekan säger jag! Varför?
  • killen har SNABBA BÅGAR.
  • han har ett gym som är NICE.
  • han är sjuk men kämpar ändå sig genom vardagen fast han inte får vara i stora folksamlingar (källa: aftonbladet häromdagen).
  • ihop med en tjej som har sjukt mkt mer pengar, i många fall skulle mindre coola män känna sig omanliga men daniel sprider ändå en SJUKT jävla manlig aura om sig så det är inga problem för honom.
  • han ska avla fram vår näste store stridsherre.
Gött? Absolut. Det här är helt klart rätt kille för jobbet som kung och jag är mycket stolt över Victoria som valde en så passande man. För Dannes skull hoppas jag dock att han säkrat gymmet i egen ägo om de skulle få för sig att skilja sig (dock säkerligen inte, kunglig kärlek = äkta kärlek <3).

4) Jim & William Reid

Inga ironiska putslustiga kommentarer här inte.

3) Luke Skywalker

Grym snubbe. På bilden ovan har han Yoda på ryggen, det är dock inte det enda Luke kan, han är dessutom son till Darth Vader (Anakin Skywalker), han är en jävel på att svaja den gröna ljussabeln, han är kär i sin syster i en film, han är bästa kompis med Harrison Ford. Och framförallt är det hans rollfigurs förtjänst att vi har ett av de roligaste skämt som någonsin skapats här i världen:
Darth Vader till Luke: - Luke, I am your father!
Luke på göteborska: - Nej je daj!

2) Frasse Levinsson

...NOT

1) Reverend Camden

Om jag fick välja en kändis i världen som jag fick träffa skulle det helt seriöst vara Stephen Collins, skådespelaren bakom den fantastiske mannen Reverend Eric Camden. För er som inte vet vem det är så är det pastorn i den ypperliga reality-drama-action-porr-based on a true story-thriller-serien 7th Heaven som går på femman på morgonen eller på dvd-spelaren om man likt undertecknad + storebror + ellen som snott dom två första säsongerna har gjort en klok investering i form av dvd-boxar.

Eric är inte bara en skön kille, han är dessutom en otroligt duktig präst som kan improvisera en mässa för en hel timme om han inte hunnit med att fixa ihop en under veckan (inte för att han försummar arbetet, absolut inte, men eftersom Eric är Glenoaks pastor har han många problem på sitt bord, till exempel en gång blir han faktiskt SKJUTEN) dessutom är han en familjefar av guds (!!!) nåde och en förkämpe för mänskliga rättigheter. Ett personligt favoritmoment i 7th Heaven är när Eric, äldste sonen Matt (KUNG han med), hans mörkhyade prästkompis och dennes son John (Matts bäste polare <3) sitter på en diner och ska käka lite lunch, men ett drygt jävla AS till servitör (HATAR HONOM) vägrar servera de "icke-ariska" gästerna. Eric ger honom en rejäl utskällning och visar vart skåpet ska stå. Sköna klipp med Eric:

Eric genom åren
Mysigt klipp med lite bilder på Eric och dottern LUCY
En blandning av samtliga familjemedlemmar när dom ber, riktigt riktigt youtubegodis i klass med MAN FÅR VARA MEDLEM

tankar om kristendomen och hinduism - av marcus göran svensson, 18 år, västra götalands län

PHOTOSHOPPAD AV BLOGGENS ÄGARE


Hej Dennis blogg (TJA!!!! LÅL/dennis) + läsare, Marcus här!

 

Jag tänkte att jag skulle skänka bloggen lite spirituell feeling genom att prata om religion. Men inte vilken religion som helst, utan den ENDA rätta religionen, dvs Kristendomen.

 

Jo, det hela började idag när vi var på Hare Krisna-templet här i Götet. Det hela skulle vara en mycket lärorik upplevelse men när vi satt där kände jag bara hur ilskan gentemot denna ”RELIGION” bara växte. Jag menar, vilken seriös religion har ett tempel och en restaurang, med svindyra priser, i SAMMA lokal?

 

Hursomhelst så föddes en tanke i mitt huvud (första gången lol lol/dennis). En tanke, en drift, en begärelse efter upprättning. Upprättning för den enda sanna religionen här på jorden, guds stora skapelse; Kristendomen.

 

Kristendomen är underbar. Vi har Jesus, mannen som offrade sitt EGET liv för DINA synder. Finns det någon finare gest? Det finns ju många fina gester, t.ex att bjuda någon på en Chokladboll eller skänka pengar till dom på Haiti (GAY LOL/dennis).

 

Men vem ÄR egentligen JESUS

 

Några säger:

 

- Han är en profet

- Han är min bästa vän

- Han är någon jag ber till när jag har problem

- Jag vet inte

 

Andra säger:

 

- Han var en snickare

- Han var en förfalskning

- Han existerade inte

- Vem bryr sig

 

Bibeln säger:

 

- Han är guds son

- Han dog för dig och mig

- Alla som tror på Honom skall bli räddade

- Han är VÄGEN, SANNINGEN och LIVET

- Han sjöng i Broder Daniel förr (/dennis)

Vem tror DU att JESUS är?

Man kan alltså kalla Jesus för den största symbolen för Kristendomen. Sen så finns det ju alla böcker och sånt, men vem orkar läsa dom? Finns även ett kors, men Jesus hänger ju liksom och skymmer korset, så Jesus är LIIITE viktigare, va?

 

Så nu när du har läst denna väldigt övertygande texten om Kristendomen och alla dess gotter så känner du kanske hur ångesten tränger fram inom dig och du tänker

 

”Vad ska JAG göra för att bli frälst?”


- Ja, det är nåt som alla borde fråga sig. Det gäller faktiskt själens EVIGA öde, dvs det EVIGA livet.

Så till dig som inte redan är kristen så säger Jesus ”... Du måste födas på nytt”(Joh. 3:7)

Då uppstår ju frågan ”Vad menas med att bli född på nytt?”

Var lugn mina små lamm, jag ska förklara:

Det betyder att bli pånyttgödd – att uppleva ny födelse. Det vill säga att bli omvänd och nygjord ”... så att era synder ska bli upprättade” (Apg. 3:19)


”Men vem behöver denna pånyttfödelse?” frågar du dig säkert, och som den hjälpsamma Kristna jag är så ska jag självklart svara. För det är sådana vi är vi Kristna; hjälpsamma, förlåtande och öppna.

 

Jo, denna pånyttfödelse behöver Varje man, varje kvinna, varje pojke och varje kvinna som är gammal nog att ansvara för sina handlingar. Man kan inte lära en gammal hund sitta säger man men även djur kan behöva en pånyttfödelse, eller kastering.

 

Inspirerad av den Heliga Ande förutspår profeten Jesaja i Kaptiel 53 vår herre Jesu lidande för människors synder flera hundra år i förväg.

Tänk er, Jesus trodde han skulle behöva lida i flera hundra år, men nu har han fanimej lidit i minst 1500 år för mycket, så det är på tiden att någon gör något åt dessa hädelser, och den någon är jag, mina små lamm

Nu ska jag inte uppta denna heliga bloggen med mer prat om Jesus och hans kumpaner, även om man aldrig kan få nog av det utan lämna er åt att fundera i lugn och ro vad ni egentligen vill. Och är ni osäkra kan ni komma till mig så kan jag bestämma åt er.

 

Jag lämnar eder med ett citat från allas vår mästare, frälsare och livscoach Jesus:
”Sannerligen, jag säger dig: densom inte blir född på nytt kan ej se Gud rike”


RSS 2.0