Haft bloggen i fyra år

Sitter och skriver på min bok. I och med det så går jag mycket tillbaks i bloggen och letar i arkivet. Min blogg har uppdateras varje dag från jag var 14 år gammal, är inte det fascinerande? Tyvärr är det lite i arkivet som har försvunnit men det är så kul att gå tillbaks. 2006 tycker jag är roligast att läsa, jag utvecklas otroligt under hösten där och mycket är tack vare er läsare. Jag skrev mer öppet då och varje gång jag var ledsen så skickade ni så fina kommentarer att jag blev glad igen. Ni behövdes!

 

Hittade en bild under december 2006 på mig och Ebba von Sydow. Jag startade ju en kampanj som fick 6000 medlemmar på Playahead som hetter “Fina Flickor Står Vid Spisen” och Ebba bar en av mina pins som jag hade tryckt upp. Jag var så himla stolt när bilden togs att jag hade den som kampanjbild på sidan :)


 

2006 - Fina flickor står vid spisen, Ebba bar en sådan pins!


landslaget svek en stolt krigarnationSvenska landslaget,

idag var det inte bara jag som skämdes. Idag vände sig Gustav Vasa, Lennart Torstensson, Karl X Gustav, Karl XI, Karl XII, Gustav III, Gustav IV Adolf, Karl XIII och Petter "Mannen från Parken" Hansson (alla har vunnit krig mot Danmark, men det vet ni såklart, eftersom alla som läser den här bloggen gillar Sverige och hatar Danmark!) sig i sina gravar. Eller tja, Petter Hansson är ju inte död men han skruvade på sig på sin numer mycket varma plats på den svenska avbytarbänken. Varför förlorade vi idag?

Inför matchen var jag förberedd på ett slag utan dess like, men nog såg den svenska armén starkare ut än på länge? Kung Zlatan I af Malmö och Barcelona var i toppform efter att ha stänkt in fem kassar på sex matcher i Barcelona, Kronprins Kim I af Hisingen hade inte spelat vänsterback, fältherre Lagerbäck hade dunkat in nya taktiker under stängda krigsövningar på Stockholms Stadion och nu var det dags att inta Köpenhamn för att inleda belägringen av Sydafrikas slätter. Det var dags för det heliga kriget. Storebror mot lillebror, Sverige mot meningslöshetens rike nummer ett, Danmark. Danmark. Där vi har demokrati har Danmark rasism. Där vi har Zlatan har Danmark Christian USEL Poulsen. Där vi har köttbullar har jag ingen aning om vad Danmark har, men gissningsvis något jävligt äckligt. Sverige=landet nummer ett. Sverige skulle vinna. Och ta Köpenhamn i besittning.

Tänk vad fel man kan få. Istället var det Danmark som tog chansen att sätta Öresundsbron under rödvit flagg och skaffa slagläge mot vidare erövring (tja... handlar det om Skåne borde det väl i och för sig vara ganska lätt) av övriga Sverige. Kung Zlatan briljerade med klacksparkar, mottagningar och kanonskott men alltid stod det en äcklig fylledansk (eller köpt domare) i vägen. Vad fanns det mer att göra än att kapitulera?

Jag tror vi alla vet innerst inne vad som saknades. Ni behöver inte säga namnet. Jag visar bilden (JAPP SÅ VASS KAN MAN VARA ÄVEN UTAN 50 POÄNG GRAFISK DESIGN A).

Just det. Tobias GUD Hysén. Kan inte räkna till hur många mål han hade gjort idag om han hade varit med, antagligen väldigt många iallafall.

Istället står vi här. Med heder förlorad. Tvingade till en ny Roskildefred. För att hindra Danmark från att erövra övriga stolta Svea Rike måste vi ge ett bra bud. Mitt förslag är Samuel Holmén, Skåne och han som hittade på programidén till Dobidoo.

min dag den 1/10 2009

her kåmer en reddojörellsä för minn da ida, skrirvven som martinn motomba hade jort d.

6:21 (Typpp): vackna fö de reggna as mkt me såmna åmm hehe.
9:04: vakknae ijen men börjja 9.30 så tykte innte de va non ide å gå upp do.
9:48: jick up.
9:51: låga inn på facebook hadde 2 hendellser men det va ba nåns tråckiga stattus.
10:19: jick heimfrånn.
10:22: spranng as snappt til seksans vagn vi ejjdrgataN han med!
10:47: kåmm til isgy de va skåj. skrv än upsatts blev itte så bja :p hehe.
12:11: fik senn mat rasst förr tina dråg över lecktionen cp tannten.
12:46: kåmm til väds kulturr muset. tita på våddå utstellnin d va bra å as col. fet shåw.
13:60: va fri fron skålans fongen sckap so kola po stann än stund. :p
14:02: tåg spor vagn häm.
14:01: kåm häm. ot kannel bule.
14:28: svallde kanel bule.
14:29: simmon fiksa gav grattis bilget till håkeyn på kvelln ;P so sa ja skule go ditt.
17:42: tänckte gå häm i från.
17:41: tänckte tenka gå häm i från.
17:58: jick häm i från.
18:09: va po scandinavuum. fik bilget. :D:D:D tak!!!
18:26: frös.
18:30: frasse kåmm simon jick vi jikc in å jick till dånken.
18:47: tåg våre cheese BURGERS å jick til klaken.
18:52: råcka seja "hata jurgårn" me do sa än gube ot mej å inte sejja så så d jorde ja itte ijen :P
19:00: kola på frö lunda.
19:14: jur gårn jorde mål!!! :(:(:( x(
19:32: va typp pausN meh vi jick itte till dånken :( män sen trefa vi markus å simmonn å jick tillbax ;p
19:40: hejja enu merr po frölunda :D
20:24: d va recklam fö dinosarirnas shåw po scandi as tufft å so.
21:10: typp mathen slut :(
21:72: va på central sationen :p sen jick ja hemm å frasse åckte til lerrum åck marcus åckte til medel tiden byn :P
22:30: åt midda ;P;P;P d blv ham burjare :D
01:62: blogga ;P;P;P

håpas d va bra

ultras bildn hehehehehe :P hadde free ken rinng tshrit synns itte so bra :P

RSS 2.0