ägde mikaela

mikaela. says:
såg typ tusen kossor på vägen hem idag
mikaela. says:
och hundra miljoner hästar
fotbollskille_92 says:
oj
fotbollskille_92 says:
promenerade du genom mölndals centrum?

GUDS GODIS

Idag ska vi prata om Japp. Vadå "Japp" frågar ni kanske? "Menar ni kanske den uppmuntrande interjektionen som man så ofta utbrister i efter frågor såsom "ska du se Beck ikväll?", "är Josef Fritzl oskyldig?" eller "är Gunvald Larsson din största förebild här i livet"?" Det kunde varit den som åsyftades, men nej, idag är det godiset Japp som ska avhandlas.

Det är inte alla affärer som säljer Japp. Många tror nämligen att det är samma sak som den mer kända chokladbiten "Mars", detta är dock HELT fel, förvisso har de liknande layouter men det innebär ABSOLUT INTE att det är samma godis, snarare tvärtom, båda består av choklad fylld med nåt gör men sedan går likheterna isär. Mars är absolut inget dåligt godis - VERKLIGEN inte, jag äter gärna en Mars eller två när det bjuds - men jämfört med Japp är det som att jämföra världens bästa fotbollsspelare Pontus Wernbloom med typ... Gabriel Özkan. Mannen som grundade Japp byggde också den första månrakten, anlade Autobahn (hade inte han gjort det hade Pontus Wernbloom dock antagligen glidtacklat genom Tyskland och således byggt Autobahn ändå), minskade arbetslösheten i Tyskland med typ 25% och gjorde planer för att bygga om Berlin till världens största stad, Germania. En herre med så stora planer måste respekteras.

Även om Japp är lite av ett sorgebarn i godishyllorna eftersom så många affärer prioriterar bort den av ogrundade eller svaga skäl hindrar det inte många kända artister och andra profiler från att tugga i sig en och annan Japp, detta har undertecknad samlat in bildbevis på:

Håkan Hellström äter Japp på omslaget till "Luften bor i mina steg"!
Patric Långås Andersson tuggar i sig en Japp, förklaringen till hans många mål för IFK Göteborg säsongerna 2002-04?

Beatles går över en gata ENBART för att få tag i en Japp, säger det mesta.

Vad är det då som är så gott med Japp? Det går nog inte att svara på i ord, men om jag skulle beskriva det så är det nog hur underbart chokladen och dess fyllning smälter samman i munnen, samtidigt som man dessutom lever i medvetandet om att det bara är jag och ett fåtal till som vet hur underbart den här chokladen smakar. En "vi-mot-dom-känsla". Eliten äter Japp. Ni andra kan dra åt helvete.

känslofyllda minnen

Grattisgrattis, idag får ni en lista på fem känslosamma tillfällen ur mitt rika liv!


5. När jag förstod att Jurassic Park inte var på riktigt.
Första gången jag såg första filmen ur Jurassic Park-triologin trodde jag helt seriöst att det var en dokumentär första halvtimmen. Sen blev det typ anarki och dinosaurierna gick till attack mot oskyldiga människor, då förstod jag att det inte var på riktigt eftersom dinosaurier egentligen är SNÄLLA. Då bestämde jag mig istället för att filmen var en dramatisering och att parken kanske skulle byggas i framtiden (tilläggas bör faktiskt att jag var elva år, så håna inte). Dagen efter i skolan tänkte jag söka fakta om den här parken så jag kunde lära mig mer så jag använde datorn längst bak i klassrummet för att gå in på "altavista.com" (het sökmotor back in the days!) och knappa in "jurassic park". Döm om min besvikelse när jag läste att filmen var helt och hållet fiktion. Än idag vägrar jag helt acceptera sanningen(?). Och themet till filmerna kommer ALLTID vara det bästa nånsin.

4. Första gången jag hörde Neil Youngs "Helpless".
Jag dissade Neil Young i typ ett halvår och skippade medvetet hans konsert på Way out west, och ärligt talat fanns det inget skäl till detta bortsett från någon slags sent uppror mot min far. Så en dag i november 2008, förra året dvs, fick jag för mig att lyssna på Neil ändå. Första låten jag hittade i Spotify, som på den här tiden var ett helt nytt påfund, var "Helpless", och jag ska inte förneka att jag faktiskt började gråta. En av de finaste och sorgligaste sånger som skrivits. :'(!


3. Slutet på avsnittet av Sjunde himlen när Matt råkar ta in knark i The Camden Mansion.
Vi har väl alla sett den här episoden av allas vår favoritserie? Kort sammanfattad; coola gänget på Matts skola ger honom en joint och frågar om han ska med ut på kvällen, dock säger givetvis vår älskade prästson (<3<3<3) nej, han ska "hang out at home". När Matt kommer hem ska han självklart klappa om den högt älskade familjehunden Happy, när han gör det trillar DÖDSKNARKET ur hans bröstficka. Happy tar hand om det, Reverend Eric Camden hittar denna mystiska "cigarett" i hundens mun, han blir of course rosenrasande eftersom han aldrig "understood what that was all about". Detta tvingar bland annat fram ett erkännande från Annie om hennes tidigare drogvanor, dessutom levereras repliker som "he was seen in the kitchen, INHALING COOKIES" och allt som allt är det ett av de bästa avsnitten ur seriens historia (i klass med det när Matt tar "the school harlot" till balen och det när Simon lyssnar på kvinnoförnedrande rapmusik till sin mors stora besvikelse), dock kommer inte höjdpunkten och ett av tidernas största tv-ögonblick förrän sista scenen. Matt har sprungit hemifrån men dissar det coola knarkgänget, hoppar ur cabben och sätter sig i kyrkan (GIVETVIS) och deppar och ber. Samtidigt kommer The Reverend och hans eleganta fru in i Herrens boning. När de hör Matts uppgivna ord till God Allmighty kan den skadeskjutna familjen naturligtvis inte göra nåt annat än återförenas i en kram. Så fint, så stort.

2. När mina Mariekex tog slut.
Hände alldeles nyss, det känns tomt. 200 gram för 7,90 SEK, mer prisvärt än kokain.


1. När Josef Fritzl dömdes till fängelse.
Tidernas rättsskandal. Han gjorde inget fel, killen var bara herre i sitt hus. Ibland saknar jag medeltidens lagar, men i det här fallet saknade jag bara sunt förnuft från domaren. Herregud, hade Fritzl inte haft släkt i källarn hade väl Al Gore burat in honom i växthuseffektens namn istället. Patetiskt. Har ni ens ett rättssystem, Österrike? Om ni har det, kom ihåg att 50 Cents rule #4 (as presented in det allmänt älskade TV-programmet "50 Cent - the Money and the Power") är "Learn to respect the hustle". Ta till er det. Jävla svin.

Mina svar på era frågor!

Vad anser du om Schenström-affären?
Hon borde avgått och gett alla sina pengar till mig?
Vad det jobbigaste du varit med om?
"Fallet Gabriel S" i Psykologi A, tämligen överlägset.
Vad går ditt aktiebolag ut på ? Och hur fick du pengarna att starta det?
Har inget aktiebolag men hade jag haft ett hade det arbetat för att återuppbygga Jurassic Park.
Hur mycket tjänar du på dina annonser på bloggen?
Inom ett år kommer jag kunna köpa min egna lägenhet.
Jag har en teori om varför du inte vill ha barn. Det kan va så att du är rädd för att barnet inte kommer att bli lika framgångsrikt och perfekt som du är.Kan inte komma på någon annan anledning. Kan du?
Det stämmer, eftersom ingen kan bli så framgångsrik och perfekt som jag är.
Kommer du att anordna nån mer bloggträff här i stockholm:)?
Så fort det är dags för erotikmässa igen så.
Vad har du för åsikter ang. ätstörningar som så många främst tjejer är drabbade av i Sverige idag?
Inte fan tycker jag att det är bra, vafan är det för fråga? CP.
Vad tycker dina föräldrar om att du är tillsamans med någon som är så mycket äldre (11 år) än dig själv?
Jag är inte tillsammans med någon som är 11 år äldre än mig men om jag vore det skulle mina föräldrar vara stolta. Arv är trots allt det viktigaste som finns.
Om du var intresserad av en relation med en kille eller någon typ av förbindelse, hur skulle du göra för att "få honom"?
Bjuda honom på chokladglass, tror jag, med tanke på hur SJUKT gott det är med chokladglass.
Vad använder du för mirakelprodukter i ditt otroligt vackra hår?
Imorse var det Barnängens schampo som jag snott från min syster.
Vad är det värsta du kan tänka dig politiskt sätt?
Sänkt bolåneränta, då går jag i taket. Eller nej, ingen aning faktiskt.
Jag undrar om dina föräldrar brukar läsa din blogg och isåfall vad tycker de om din blogg?
Mina föräldrar läser inte ens baksidan av mjölkpaketet, de är nämligen inte läskunniga.
Vad tycker du om norrlänningar?
Har inget emot renar.
Du hatar rökning men har rökt vattenpipa?
Vafan är det för logik? Så om man har gjort en sak får man inte ångra det eller ogilla företeelsen i fråga? Det är så jävla korkat resonerat att jag inte ens borde svara, ändå gör jag det. Idiotiskt av mig.
Jag minns att du skrivit tidigare att du inte är feminist - varför är du inte det?
För att kvinnan ska stå vid spisen, hatar allt snack om att kvinnan ska göras fri. Så fan heller. Hennes roll är att laga GOD mat.
Varför är du moderat?
Jag är inte moderat, jag är medeltidsdemokrat.
Tycker du att det är fel att vi har ett kungahus, där man ärver sin titel och därefter FÅR pengar av staten?
Tycker det är fel som det fungerar idag, istället borde kungen få all makt och förslagsvis driva mängder av krig. Då skulle vi äntligen få utdelning för alla miljoner som går till armén också!
Varför är du stolt över att vara överklass? Tänker du någonsin på att det finns människor som inte har det lika bra som du?
Tänker inte på någon annan än mig själv, att vara överklass är en kul grej men framförallt är det viktiga att jag lever gott och kan göra precis vad jag vill. Samt se ner på resten av samhällets medborgare.
Är bloggen ditt arbete eller bara en kul grej som för de flesta andra?
Ingetdera, den är mitt liv.
Hur många pojkvänner har du haft? När blev du av med oskulden?
Har inte haft några pojkvänner, tycker det är fel att ha sex före äktenskap eftersom jag är ett inbitet fan till amerikanska dramaserien 7th Heaven där vi möter familjen Camden, en prästfamilj i västra USA. Vi får delta i deras dagliga bestyr och se Eric och Annie hantera såväl barnens som sina egna problem.
Vem är din bästa vän?
Min bästa vän är Ken Ring, rapper från Hässelby som vet allt om hur det är att leva mitt liv!
Vad är du mest nöjd med på din kropp respektive minst nöjd med?
Är missnöjd med mina tjänare som kokat dåligt thé och inte givit fotmassage än.
Varför tror du att så många har någonting emot dig?
För att de är ovärdiga andra klassens existenser. Inte mer än kvalster i mina ögon.

Det här inlägget måste ligga här för att ta upp plats

jag hatar blogg.se

msn 01.48

dennisjornmark@gmail.com är här nu, underhåll! säger:
känner mig en smula tragisk faktiskt
F säger:
Måste bara berätta en sak
F säger:
som kanske kan få dig på andra tankar
dennisjornmark@gmail.com är här nu, underhåll! säger:
 är det om äran och hjältarnas land?
F säger:
var någon av min brors kompis förälders bekant eller någon relation i den stilen
F säger:
som arbetade som personlig assistent
F säger:
som berättade att
F säger:
några utvecklingsstörda bröder hade ringt och ba "Vi har fångat monstret"
F säger:
Så åkte han dit
F säger:
så visade det sig att de hade dragit in en dvärg från gatan och låst in på toaletten
F säger:
Tänk dig dvärgens rädsla och frustration

Fångad!

Någon borde stoppa den där Hitler!Skriver idag i ett brännande hett ämne, det är Tysklands nye ledare, den elegante Hr. Adolf Hitler, som ska behandlas. Från början var vi ju många som imponerades av denne statsmans raka axelparti, utsträckta högerarm och lustiga skratt, men efterhand har iallafall undertecknad ställt sig mer och mer tveksam inför vad som egentligen pågår där nere i Äran och hjältarnas land.

Ärligt talat, är det inte dags att säga till nu? Har inte Hitler gjort tillräckligt med skada? Först annekterade han Sudetlandet och Österrike, hade han nöjt sig där hade det kanske inte varit nån större fara men istället verkar mannen ha fått en total knäpp. Nu talas det om en tysk invasion i Polen och jag blir bara så trött. Är det verkligen okej att behandla människor såhär? Visst, jag förstår också att tyska folket behöver få tillbaka stolthet efter näsbrännan i det som vi känner som "Det stora kriget", men är det här verkligen rätt sätt? Vore det inte goare med att typ dela ut gratis DVD-filmer? Som krydda på moset pratas det nu också om att alla judiska medborgare i Tyskland tvingas bära en stjärna? Alltså... jag fattar att de tar ut ränta men de är väl människor ändå, om än lite snikna? Nej, nu har Hitler tagit både ett och två steg för mycket och det minsta vi svenskar kan göra är fanimig att släppa Sarah Dawn Finer på Berlins riksdagshus!

möte i monsunen

Kring 17-tiden i eftermiddags hände något jävligt speciellt. Undertecknad hade precis gått ut från Coop Konsum Avenyn med ett paket spaggeti från Barilla i handen och skulle spatsera till en kiosk längre upp längs paradgatan för att införskaffa diverse övriga förnödenheter när han (hädanefter jag, var asjobbigt att skriva sådär) fick syn på allsvenskans bästa spelare, den internationella fotbollens framtida räddare och U21-landslagets härförare, sittandes på Eva's Paley.

Just det, Gustav Svensson. Han satt som kronan på verket ensam med en kopp kaffe, så jag tog naturligtvis tillfället i akt att prata med allas vår schtekare till defensiv innermitt!
Jag (hädanefter J): - Tjena Gurra!
Gustav (hädanefter G): - Tjena, är du Blåvitt eller?
J - Jadå för fan. Fan Gurra du måste stanna, alla skadar sig ju, du kan fan inte bli proffs nu, du är kung!
G: - Man kan aldrig lova för mycket men jag vill stanna säsongen ut iallafall!
J - Fan vad gött att höra, ha det fint!
G: - Detsamma!

aefwerhbrtrdbhjgn5yrw n5ol766

1           
    The French Poets
    14     9     3     2     30 - 13     17     30
2         
    Buckets IF
    14     8     6     0     26 - 10     16     30
3         
    FC Pontus Wernbloom
    14     7     6     1     43 - 17     26     27

Livet känns ovärt.

victoriadagen 2009

Idag såg jag på kronprinsessan Victorias (BILDN^ NEDAN där hon syns med psykotisk gymägare tillika framtida kung!) födelsedagsfirande i SVT2, ett riktigt kalas det vill jag lova. Här följer recension.

Jag kom in i sändningen vid 21.20 efter en mycket stillsam och fin bussfärd längs Bohusläns slätter, lyssnade på Clash och mådde allmänt fint (inte direkt relaterat till recensionen!). Inte bara jag dök upp vid den här tiden utan det gjorde även Måns Zelmerlöw, även känd som MZW och artisten bakom klassiker som "Cara Mia" och "Hope & Glory", föga förvånande drog han genast av den sistnämnda, dock i en ny version! Instrumenten var vackert avskalade och Måns röst fick tala i full majestät, något vi alla var tacksamma för med tanke på vilken fantastisk sångare som döljer sig bakom MQ-kostymerna! Säger som Måns, I'm still standing for hope and glory and love. Därefter dök Mark Levengood, känd för att vara från Finland men boendes i Sverige samt vara gift med killen som skrev "En komikers uppväxt", upp i rutan, han var programledare och drog medelmåttiga skämt. Kort reklamsnutt för Victoriafonden som gör det möjligt för handikappade barn att leva fullvärdiga liv, det var nog fler än jag som fångades av livslusten som de unga hjältarna som vår kronprinsessa hjälper utstrålade. Därefter svepte kameran förbi kungafamiljen som satt på första parkett (OF COURSE!), bredvid Vickan noterade vi för första gången i "officiella sammanhang" Daniel Westling af Ockelbo. Han såg mycket nöjd ut så jag antar att han hade petat på äktenskapsförordet så att han får behålla gymmet vid skilsmässa!

Dags för ny artist, minnet sviker mig en aning men tror att det var allas vår operadiva samt schlagerfiasko Malena Ernman som framförde en totalt oförståelig italiensk soppa till sång, orkar inte ens kommentera skiten men vill poängtera hur otroligt mycket bättre allt varit om Måns hade fått sjunga en låt till. Kvällen rullade på, nya dåliga skämt från Mark Levengood, uruselt framträdande av Salem al Fakir. Vill likna han al Fakirs position i "den svenska artisteliten" med Chippens i landslaget. Totalt meningslös, bidrar inte med någonting men ska alltid vara med och försöker se lite rolig ut. Fail på honom. Sedan hände dock något. Hela svenska folkets countrydrottning Jill Johnson greppade mikrofonen och tolkade mäster Neil Young på ett fullständigt sanslöst vackert vis. Vill hävda att världen stannade för några minuter, Jills leende mötte mitt genom TV-skärmen och dagen blev sisådär femhundra grader bättre.

Tyvärr är de lyckliga stunderna här i livet ofta skrämmande korta. En kyss, en Jill Johnson-låt, en straff dömd för bortalaget på Råsunda, drömmar som involverar dinosaurier, alltid är det över efter ett par minuter och vi har bara minnena att blicka tillbaka mot. Födelsedagskalaset gick här in i ett totalt jävla jazzpokerparti, ingenting hände, ingenting hände, Vickan delade ut ett pris, ingenting hände och ingenting hände. Eller ja - det hände saker, men samtliga var skrämmande ointressanta och opassande att ens intressera sig för för en intellektuell bjässe i stil med undertecknad. Vi fick vänta in i det sista på att årets Victoriadag skulle ta ny fart. MEN SOM DEN GJORDE DET. Hela svenska folkets favoritduo, Lena & Orup, intog nämligen scenen, och då är det given succé. Paret framförde ett sanslöst medley av gamla och nya favoriter och även om jag saknade både "Han jobbar i affär" och "Unga pojkar & äldre män" från Lenas sida var det hela så gott som komplett. Dessa två veteraner sitter i sanning på en diger låtskatt! När sändningen sedan avrundades med allsång i "Ja må hon leva uti hundrade år" och ett fyrfaldigt leve för kronprinsessan kunde man helt enkelt inte annat än ställa sig upp.

Som slutkommentar kan man helt enkelt sammanfatta kvällen som ojämn. När Måns inledde det hela trodde jag nästan att det skulle bli bästa Victoriadagen någonsin, men efter lågvattenmärkN^ som Malena Ernman och Salem al Fakir rasade betyget dramatiskt. Kronprinsessan Victoria Ingrid Alice Desiree Bernadottes födelsedagsfirande år 2009 landar på 7/10 i slutbetyg. Det kunde varit bättre, men det kunde DEFINITIVT varit sämre. Lena och Orup klart bäst. Som avslutning önskar jag naturligtvis kronprinsessan ett gött år, så syns vi till bröllopet nästa år, keep on rockin in the free world liksom.

goes to show you never can tell

Dagens dröm: att ha en donk i sin lägenhet. Seriöst, fan vad bra det vore. Att kunna köpa himmelsmateN, äta den snabbt och sen kunna köpa ännu mer eftersom det var så nära. Förvisso skulle väl plånboken få lida men det vore i konstens namn. Tänkte på det nu för en kvart sen när jag kom hem med frukost i form av 9 mcnuggets (se bild) och åt dom.

The cornerstone of any nutritus breakfast.

dagens vits

För er som inte redan fått den!:
- Shit vad den där tårtan rör på sig hela tiden, vad är det med den?
- Ah det är en rulltårta.

RSS 2.0