mina idoler

Dags för första listan här på ett tag, mina IDOLER ska rankas.

5) Daniel Westling

Ojojoj, kronprinsessans pojkvän tänker ni, platsar han verkligen här? Utan tvekan säger jag! Varför?
  • killen har SNABBA BÅGAR.
  • han har ett gym som är NICE.
  • han är sjuk men kämpar ändå sig genom vardagen fast han inte får vara i stora folksamlingar (källa: aftonbladet häromdagen).
  • ihop med en tjej som har sjukt mkt mer pengar, i många fall skulle mindre coola män känna sig omanliga men daniel sprider ändå en SJUKT jävla manlig aura om sig så det är inga problem för honom.
  • han ska avla fram vår näste store stridsherre.
Gött? Absolut. Det här är helt klart rätt kille för jobbet som kung och jag är mycket stolt över Victoria som valde en så passande man. För Dannes skull hoppas jag dock att han säkrat gymmet i egen ägo om de skulle få för sig att skilja sig (dock säkerligen inte, kunglig kärlek = äkta kärlek <3).

4) Jim & William Reid

Inga ironiska putslustiga kommentarer här inte.

3) Luke Skywalker

Grym snubbe. På bilden ovan har han Yoda på ryggen, det är dock inte det enda Luke kan, han är dessutom son till Darth Vader (Anakin Skywalker), han är en jävel på att svaja den gröna ljussabeln, han är kär i sin syster i en film, han är bästa kompis med Harrison Ford. Och framförallt är det hans rollfigurs förtjänst att vi har ett av de roligaste skämt som någonsin skapats här i världen:
Darth Vader till Luke: - Luke, I am your father!
Luke på göteborska: - Nej je daj!

2) Frasse Levinsson

...NOT

1) Reverend Camden

Om jag fick välja en kändis i världen som jag fick träffa skulle det helt seriöst vara Stephen Collins, skådespelaren bakom den fantastiske mannen Reverend Eric Camden. För er som inte vet vem det är så är det pastorn i den ypperliga reality-drama-action-porr-based on a true story-thriller-serien 7th Heaven som går på femman på morgonen eller på dvd-spelaren om man likt undertecknad + storebror + ellen som snott dom två första säsongerna har gjort en klok investering i form av dvd-boxar.

Eric är inte bara en skön kille, han är dessutom en otroligt duktig präst som kan improvisera en mässa för en hel timme om han inte hunnit med att fixa ihop en under veckan (inte för att han försummar arbetet, absolut inte, men eftersom Eric är Glenoaks pastor har han många problem på sitt bord, till exempel en gång blir han faktiskt SKJUTEN) dessutom är han en familjefar av guds (!!!) nåde och en förkämpe för mänskliga rättigheter. Ett personligt favoritmoment i 7th Heaven är när Eric, äldste sonen Matt (KUNG han med), hans mörkhyade prästkompis och dennes son John (Matts bäste polare <3) sitter på en diner och ska käka lite lunch, men ett drygt jävla AS till servitör (HATAR HONOM) vägrar servera de "icke-ariska" gästerna. Eric ger honom en rejäl utskällning och visar vart skåpet ska stå. Sköna klipp med Eric:

Eric genom åren
Mysigt klipp med lite bilder på Eric och dottern LUCY
En blandning av samtliga familjemedlemmar när dom ber, riktigt riktigt youtubegodis i klass med MAN FÅR VARA MEDLEM

Kommentarer
Postat av: Anonym

kanske den enda fördelen med att vara arbetslös: ha chansen att se sjunde himlen på kanal5 11:55 varje dag.

2010-03-03 @ 21:40:01
URL: http://handfullstoft.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Åh sjunde himlen!! :D

2010-03-03 @ 21:51:09
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: WellbeingOfMe - Välmående, Lågkolhydratkost, Träning & Positiv energi! Nu även Bloggjoggen-skåne

Sjunde himlen är lite en sån serie som jag bara inte kan låta bli att tycka om, samtidigt som jag liksom kan känna hur det inte är helt okej att tycka om det enligt många ;) haha

2010-03-03 @ 21:51:13
URL: http://wellbeingofme.blogg.se/
Postat av: alexandra

Hej, fin blogg du har! Kika gärna in på min och lämna någon kommentar:) Fortsätt gärna läsa!

2010-03-03 @ 22:24:57
URL: http://aforselius.blogg.se/
Postat av: MCDONALDROXANNE30

Thank you a lot for the news! That is obviously that the writing service will offer the essay writing. So, that is a perfect opportunity to buy <a href="http://writingscentre.com/online-papers.html">online papers</a> and custom writing.

2012-01-16 @ 04:30:43
URL: http://www.writingscentre.com
Postat av: Pay to Write Essay

It is obvious that some students don't have got big amounts of cash to spend for study. It should not be a thing to be sad. It is easier to Pay to Write Essay. Moreover, it is a right path to save cash!

2012-01-26 @ 15:23:04
URL: http://www.primeessays.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0