landslaget svek en stolt krigarnationSvenska landslaget,

idag var det inte bara jag som skämdes. Idag vände sig Gustav Vasa, Lennart Torstensson, Karl X Gustav, Karl XI, Karl XII, Gustav III, Gustav IV Adolf, Karl XIII och Petter "Mannen från Parken" Hansson (alla har vunnit krig mot Danmark, men det vet ni såklart, eftersom alla som läser den här bloggen gillar Sverige och hatar Danmark!) sig i sina gravar. Eller tja, Petter Hansson är ju inte död men han skruvade på sig på sin numer mycket varma plats på den svenska avbytarbänken. Varför förlorade vi idag?

Inför matchen var jag förberedd på ett slag utan dess like, men nog såg den svenska armén starkare ut än på länge? Kung Zlatan I af Malmö och Barcelona var i toppform efter att ha stänkt in fem kassar på sex matcher i Barcelona, Kronprins Kim I af Hisingen hade inte spelat vänsterback, fältherre Lagerbäck hade dunkat in nya taktiker under stängda krigsövningar på Stockholms Stadion och nu var det dags att inta Köpenhamn för att inleda belägringen av Sydafrikas slätter. Det var dags för det heliga kriget. Storebror mot lillebror, Sverige mot meningslöshetens rike nummer ett, Danmark. Danmark. Där vi har demokrati har Danmark rasism. Där vi har Zlatan har Danmark Christian USEL Poulsen. Där vi har köttbullar har jag ingen aning om vad Danmark har, men gissningsvis något jävligt äckligt. Sverige=landet nummer ett. Sverige skulle vinna. Och ta Köpenhamn i besittning.

Tänk vad fel man kan få. Istället var det Danmark som tog chansen att sätta Öresundsbron under rödvit flagg och skaffa slagläge mot vidare erövring (tja... handlar det om Skåne borde det väl i och för sig vara ganska lätt) av övriga Sverige. Kung Zlatan briljerade med klacksparkar, mottagningar och kanonskott men alltid stod det en äcklig fylledansk (eller köpt domare) i vägen. Vad fanns det mer att göra än att kapitulera?

Jag tror vi alla vet innerst inne vad som saknades. Ni behöver inte säga namnet. Jag visar bilden (JAPP SÅ VASS KAN MAN VARA ÄVEN UTAN 50 POÄNG GRAFISK DESIGN A).

Just det. Tobias GUD Hysén. Kan inte räkna till hur många mål han hade gjort idag om han hade varit med, antagligen väldigt många iallafall.

Istället står vi här. Med heder förlorad. Tvingade till en ny Roskildefred. För att hindra Danmark från att erövra övriga stolta Svea Rike måste vi ge ett bra bud. Mitt förslag är Samuel Holmén, Skåne och han som hittade på programidén till Dobidoo.

Kommentarer
Postat av: Emmy

HAHAHAHHAHAHHA. Trodde att mitt skratt gått förlorat efter gårdagen, men "han som hittade på programidén till dobidoo" gjorde att min bitterhet försvann för en sekund! Värdelöst av Sverige igår. Vi sög så jävla hårt, Hysén hade räddat oss. Till och med Rogis hade varit bättre än svenskarna.. OCH DOMAREN VAR KÖPT, FINNS FAN INGA TVIVEL.

Vill typ bli dansk, skäms lite för att vara svensk..

2009-10-11 @ 11:22:14
Postat av: Axel

Du sammanfattar det så jävla bra Dennis, Danmark är ett jävla pissland, Holmén kanske århundradets sämsta vänsterytter och dommaren varenduvetvad.

Tobias Hysén, Velm och Berg saknades från start och att tacoanders ens kom med i truppen är ju ett skämt. Ser dock fram emot VM ändå, Italien blev ju klart igår :).

2009-10-11 @ 18:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0